Fratele anului

Comedie, Familie, Romantic

Data lansarii: 10.05.2018
Durata: 120 minute
Tara: Tailanda

Când era doar un puști, Chad credea că bebele din burta mamei sale va fi un băiat, dar mama a dat naștere unei fete, iar visele lui de a se juca cu roboții și de a juca fotbal cu fratele său mai mic au fost distruse.
Chad și Jane se luptat pentru tot deoarece Jane este îi mai degrabă mamă decât sora lui mai mică, iar Chad este mai degrabă în grija lui Jane decât fratele ei mai mare. Cine altcineva ar putea fi un frate mai mare atât de fraier, fiind mai slab decât propria sa surioară, în afară de el?
Indiferent de comparații: învățare, sport, aspect, comportament, perfecta Jane îl bate în toate. Singura ocazie în care Chad poate arăta ca un frate mai mare este atunci când există băieți care încearcă să o curteze pe Jane, el îi sperie pe acei tipi, drept răzbunare pe Jene.
Acesta este motivul pentru care Jane trebuie să ascundă relația de dragoste dintre ea și Moji, un japonez care este mai mult decât perfect. Jane nu vrea ca această iubire să fie distrusă de fratele ei mai mare, așa cum obișnuiește să o facă. Dar dragostea lor nu este un secret, Chad află că Jane se întâlnește în secret cu Moji.
Cum ar putea Ciad să le dea o undă verde?
Așa cum v-am spus, orice o face pe Jane fericită, fratele mare, Ciad, nu va lăsa niciodată să se întâmple!

CAST


Sunny Suwanmethanont
Chatchawan

Urassaya Sperbund
Jane

Nichkhun
Moji