Inghetat

Drama,  Mini-serial,  Romantic,  Vampiri,


Data lansarii: 27.10 ~ 31.10.2006
Difuzare: Luni & Duminica
Tara: Coreea de sud

Mergem inapoi cu 350 de ani, cand Baek Jung Won a salvat-o pe Lee Wha din a fi arsa pe rug in satul ei. El a cazut de pe stanca in timp ce fugeau si Lee Wha a trebuit sa-i dea sangele, in scopul de a-l salva de la moarte, prin urmare si Baek Jung Won a fost transformat intr-un vampir.

In zile moderne din Seul, si-au deschis un bar. Intr-o zi Baek Jung Won a primit o scrisoare de la fosta sa dragoste care era pe moarte si ia incredintat sa aiba grija de fiica ei Jang Ji Yun. Baek Jung Won s-a indragostit de aceasta femeie cu apriximativ 20 de ani in urma, dar s-au despartit fara sa-i spuna adevarul despre el. Dupa inmormantarea mamei sale, Jang Ji Yun a gasit o fotografie, pe care mama ei o pretuita foarte mult, cu cineva aratand ca Baek Jung Won si si-a propus sa-l caute. Cand in cele din urma l-a gasit, ea a crezut ca era fiul iubitului mamei sale pierdut acum mult timp, caci aspectul lui Baek Jung Won nu s-a schimbat fiindca era vampir.
Ei incep sa se indragosteasca si Lee Wha are dificultati cu asta. In acelasi timp, un criminal in serie care suge sangele victimelor este in libertate ...

CAST

Lee Seo Jin
Baek Jung Won

Park Han Byul
Ji Woo

Son Tae Yeong
Lee Hwa

Kim Kwang Gyu
Inspector Jang

Traducere in limba romana Floare-de-cais.

subtitrare in romana ep.01

subtitrare in romana ep.02

subtitrare in romana ep.03

subtitrare in romana ep.04

subtitrare in romana ep.05

~ Sfarsit ~