Inger decazut

Drama,  MisterSci-FiSuspans,

Data lansarii: 21.01. ~ 24.04.2012
Difuzare: Sambata
Tara: Japonia

Aiba Tsubasa are puteri matematice uluitoare. Acesta are doi frați mai mici: Riku, un student strălucit la universitate, și Umi, care s-a născut cu o inimă slabă și poate fi vindecat doar printr-un transplant de organe.

Pentru al ajuta pe Umi, mama lor Takako, un chirurg talentat, i-a părăsit pe Tsubasa și pe Riku care erau încă foarte mici și a căutat un refugiu cu o unitate de cercetare medicală.
Facilitatea este o organizație în umbră care studiază oameni cu puteri fenomenale în domenii specifice și face în mod repetat experimente umane neetice în încercarea de a crea oameni superiori științifici.
Odată cu trecerea timpului, Umi face o operație de transplant cu succes.
Dar pentru că donatorul avea puteri remarcabile de memorie încât nu putea uita lucrurile, Umi moștenește acele amintiri care sunt aduse înapoi cu fiecare zi care trece, în măsura în care este chiar preluat de personalitatea donatorului.
Tsubasa și Riku încearcă cu disperare să-și protejeze fratele mai mic, care a evadat din unitate pentru a cere ajutoru, dar deținătorii organizației sunt deja pe urmele lor.

CAST


Chiba Yudai
Kuma

Kato Kazuki
Aiba Tsubasa

Uehara Takuya
Aiba Riku

Kitamura Takumi
Aiba Umi

SasakiYoshihide
Kitahara Hikaru

Baba Toru
Kiryuu So