Limita prieteniei

Drama, Prietenie, Romantic, BL

Data lansarii: 11.09.2018 ~ 27.01.2019
Difuzare: Duminica
Tara: Tailanda

Viața lui Boyo s-a schimbat dramatic când prietenul ei a cerut să se despartă, în plus ea a devenit șomeră din cauza prietenului ei, Stud, care a adus străini în casa lor.
Boyo și Boom au hotărât să-l dea afară pe Stud și să caute o persoană nouă care să stea cu ele, acestea au primit în cele din urmă o recomandare bună de la Amm și Cable, un artist independent, Good. El a decis să rămână cu ele și s-au întâmplat multe lucruri între Boyo și Good, dar ei au decis să fie prieteni. Boom, o femeie frumoasă, are o problemă cu prietenul ei, Tor, care nu dorește să se recunoască ca iubită, deoarece Tor simte că Boom este prea frumoasă și este acuzată că este o femeie obraznică.
Amm și Cable sunt iubiti de mult timp și au cumpărat un apartament pentru viitorul lor, totuși, Amm nu este pe deplin sigură că Cable este gata pentru viitorul lor, iar acest lucru face ca Amm și Cable să se certe și să se despartă. Amm îi spune lui Cable să părăsească apartamentul, dar Cable nu vrea. În cele din urmă, ei decid să rămână într-o singură cameră, până când unul dintre ei nu poate rezista situației și părăsește apartamentul.
Stud, care a fost dat afară de Boom și Boyo, ajunge să stea cu prietenul său, Earth, un funționar cu o viață perfectă ce locuiește împreună cu iubitul său, un tânăr doctor pe nume Sam. Chiar dacă Earth și Sam se iubesc reciproc, cu siguranță există probleme cu care se confruntă, iar Stud îi ascultă întotdeauna și le oferă sfaturi celor doi.

CAST


Lee
Thanat Lowkhunsombat

Good

Pearwah
Nichaphat Chatchaipholrat

Boyo

Plustor
Pronpiphat Pattanasettanon

Stud

Singto
Prachaya Ruangroj

Earth


Nat Sakdatorn

Dr. Sam

Namtan
Tipnaree Weerawatnodom

Boom

Ter
Ratthanant Janyajirawong

Cable

Best
Nathasit Kotimanuswanich

Tor

Aye
Sarunchana Apisamaimongkol

Amm

Serial oferit de BiscuitePortocaliu

In curs de traducere si difuzare

ep. 06 - 12

in curand