Plăcere răutăcioasă

Comedie, Drama, Romantic

Data lansarii: 05.09 ~ 25.10.2018
Difuzare: Miercuri & Joi
Tara: Coreea de sud

Gong Ma Sung este succesorul companiei Sunwoo și excelează în orice are legătură cu nervul cranian, el este respectat și este privit ca un om stralucit. Dar bunătatea lui îi distruge viața. În timp ce încearcă să ajute o femeie aflată în dificultate, se întâmplă un accident și viața se schimbă complet, își pierde capacitatea de a-și aminti, memoria lui se limitează la o zi.
Acum, înainte să meargă să doarmă și să uite totul, el notează pentru următoarea zi toate evenimentele din acea zi, iar când se trezește citește din nou notițele.
Viata lui se schimba in continuare cand o intalneste pe Joo Gi Bbeum, un fost super-star, o celebritate si o artistă iubită de toata lumea. Ea nu este la fel de venerată cum a fost, trecând printr-o experiență groaznică care a transformat-o în cine este în prezent, aceasta distrugându-i încrederea în sine și viitorul.
Când se întâlnesc, Gong Ma Sung se îndrăgostește de ea și se creează o legătură, dar cum poți dezvolta o iubire când fiecare zi pare a fi începutul?

CAST

Choi Jin Hyuk
Gong Ma Sung

SongHa Yoon
Joo Ki Beum

Hoya
Sung Ki Joon

LeeJoo Yeon
Lee Ha Im

Lee Soo Ji
Ko Nan Joo

Kim Min Sang
Doctor Yoon


Kang Yoon Je
Joo Ja Rang


Kim Ji Young
Joo Sa Rang


OhGwang Rok
Joo Man Shi


Choi Seung Hoon
Gong Ma Sung
[copil]

Jeon Soo Kyung
Gong Jin Yang

Jung Soo Kyo
Kim Beom Soo

Jang In Sub
Yang Woo Jin

Ahn Se Ha
Myung Seok Hwan

Jung Jae Sung
Jang Wook Jin